Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Zinlozing.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Meer LOLz filmpjes en plaatjes
Het is maar een krasje
Veiligheid voor alles!
37 grappige foto's
Laden ...

Ruzie voor het stoplicht

Manlief besluit dat vrouwlief niet meer mee mag rijden.

Kopieer onderstaande code en plak deze op een plek in de pagina van jouw website waar je wilt dat de video wordt getoond.

Meer road rage filmpjes

00:15

Klein tikkie, grote gevolgen

9mnd / Faal

Deze boze motorrijder die verwikkeld is in een road rage met een autobestuurder overziet vast niet helemaal de gevolgen op het moment dat hij de auto een trap geeft.

01:25

Motorrijder deelt helmkopstoot uit

11mnd / Faal

Kopstoten kennen we natuurlijk van het voetbalveld. Deze (pijnlijke) variant doet zich voor langs de weg tijdens een uit de hand lopende ruzie tussen een gehelmde motorrijder en de bestuurder van een pickup-truck.

Wil je nóg meer zien in de serie road rage filmpjes? Klik dan hier!

Heb jij wat te zeggen? ZEG HET DAN!!